Használtgumi,használt autógumi webáruház. Használt téligumi,nyárigumi ,alufelni,lemezfelni nagy választékban.

Szeretettel üdvözöljük autógumibolt webáruházunkban!

Cégünk főként új és használt autógumik, autóalkatrész forgalmazásával, gumiszervizelésével foglalkozik!

Munkánk során felismertük, hogy az utóbbi időben egyre nagyobb az igény a használt gumiabroncsokra.

Webáruházunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy mindenki igénye szerint válogathasson a rendelkezésre álló használt abroncsokból, és ezt segíti a termékleírások mellett található kép is.

Vevőink több száz hasznát téligumi és nyárigumi közül választhatnak méret és évszak alapján. Amennyiben a termékről bővebb információra lenne szükség, munkatársaink nagy szakértelemmel szívesen állnak rendelkezésre e-mailben, telefonon vagy személyesen a szervizben.

Kérjük vásárlóinkat, hogy rendelésnél mindig vegyék figyelembe a termék mellett található készletet! Vannak használt abroncsok, melyekből csak 1 vagy 2 db áll rendelkezésre, ezekből nem tudunk teljes garnitúrát szállítani!

Reméljük, hamarosan vásárlóink között üdvözölhetjük!

Amennyiben használtgumi webáruházunkal kapcsolatban észrevétele van, kérjük jelezze munkatársunknak a hasznaltautogumibolt@gmail.com e-mail címen!

 

 

www.hasznaltautogumibolt.hu Autósbolt és gumiszervíz használt gumik webáruháza.Hasznát gumiabroncs alufelni lemezfelni akciós árakon.Használt téligumi nyárigumi kereső segítségével megtalálja az Önnek megfelelő gumiabroncsot.
 

 

 

 

Kosár
Felhasználói fiók
Email :
 
Jelszó :
 
 
Keresés