Használt vagy új autógumit vegyek? Használtgumi,használt autógumi webáruház. Használt téligumi,nyárigumi ,alufelni,lemezfelni nagy választékban.

Használt vagy új autógumit vegyek?

2012-06-28 21:54:59

Használt vagy  új téligumit nyárigumit vegyek?

A használt autógumi kétségtelenül szükségmegoldás, de a keveset autózóknak, óvatos használatra nyugodtan ajánlhatók a nem vadonatúj abroncsok is. Kizárólag olyan helyen szabad használt téligumit vagy nyárigumit
vásárolni, ahol előtte szakemberek átvizsgálják, ha hibás a gumiabroncs rögtön kiderül.

Aki keveset haszlálja kis és közép kategóriás autóját és azt is inkább városban kis sebességgel annak érdemes
használt autógumiban gondolkoznia.

Aki sokat jár nagy sebességgel autópályán, autóúton, nagy távolságokra, az egy félig elkopott  50%-os gumival is könnyen megcsúszhat  a vizes, esős útviszonyok közt  már 100-120km/h-s tempónál is, magát és autós társait is veszélyeztetve .

Gyárilag átlagosan 8 milliméter az abroncsok profilmélysége, így tehát igenis jó ajánlat, ha egy, az új élettartamának várhatóan felét teljesítő abroncs harmad-negyed áron megkapható. Keveset használt autóra nyugodtan érdemes akár 4-5 mm profilmélységű, két-három éves abroncsot vásárolni.


Forrás : www.hasznaltautogumibolt.hu Autósbolt és gumiszerviz.Hasznát gumiabroncs alufelni lemezfelni akciós árakon.Használt téligumi nyárigumi kereső segítségével megtalálja az Önnek megfelelő gumiabroncsot.

Kosár
Felhasználói fiók
Email :
 
Jelszó :
 
 
Keresés